A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!

Szolgáltatások

 • Fényezés nélküli jégkárjavítás

  Folyamatosan változó világunkban, mint minden más, az időjárás is egyre szélsőségesebb. Gyakrabban fordulnak elő áradások, heves esőzések, nagy viharok, melyeket olykor jégeső is kísér. Ezek az elemi erők nem válogatnak, mindenben kárt tesznek, így vagyontárgyainkban is. Aki már érintett volt, tudja milyen látvány egy jégvert gépkocsi.

   

   

  Helyreállítása hagyományos technológiával igen költséges és sok időbe telik. Azonban van egy alternatív megoldás is, mely elsősorban gazdaságos, gyors és sokkal környezettudatosabb javítási mód, mint a korábbi eljárások. Ez a fényezés nélküli jégkárjavítás vagy PDR technológia.

   

  Nincs gittelés, nincs rétegvastagság, nincs fényezés, nincs színeltérés. Az eredeti fény marad! Garantált a minőség! Cégünk többek között erre specializálódott.

   

  Vállaljuk személy- és kisteher gépkocsik fényezés nélküli jégkárjavítását Pécsen, és az ország egész területén. Autóházaknak, kereskedőknek, magánszemélyeknek egyaránt. Teljes biztosítási ügyintézéssel.

   

  [A fényezés nélküli jégkár- és horpadásjavítás múltjáról és jelenéről a weboldalunk Történet menüpontjában írtunk bővebben.]

   

 • Fényezés nélküli horpadásjavítás

  Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy a leparkolt autónkhoz visszatérve kellemetlen meglepetés fogadott. Egy autónk oldalára rányitott ajtó vagy nekitolt bevásárlókocsi okozta horpadás, lehulló ág, dió, gesztenye által okozott esztétikai hiba. A tisztán tartott autónkon ez mindig zavarja a tulajdonos szemét. Mint minden autóját szerető gazda egy-egy autótakarítás után elégedetten nézi "kedvencét" - szép, formás, csillog, csak az a horpadás ne lenne rajta!

   

  Mi pont erre tudjuk a megoldást! NEM KELL GITTELNI, CSISZOLNI, FÉNYEZNI! Költséghatékonyan a hagyományos javítástól jóval olcsóbban és töredék idő alatt javítjuk meg autóját. FÉNYEZÉS NÉLKÜLI HORPADÁS JAVÍTÁSSAL, azaz PDR technológiával.

   

  Az eredeti fényezés marad, nem nő a rétegvastagság, nincs színeltérés. Természetesen ennek feltétele, hogy a fényezés illetve lakk ne legyen repedt, sérült. 

   

  Professzionális szerszámrendszerrel és csúcsminőségű anyagokkal dolgozunk, korrekt árakon! Pécsen, és az ország egész területén.

   

  A fényezés nélküli jégkár- és horpadásjavítás múltjáról és jelenéről a weboldalunk Történet menüpontjában írtunk bővebben.